KLOSTRET
Helhet, Hälsa och Harmoni - genom rörelse med kropp, känsla och själ

Alla människor behöver balans, både yttre och inre, för att nå sin fulla potential.
Vi erbjuder en plats där inget förväntas eller begärs.
Du är perfekt, precis som du är, ibland behöver vi dock hjälp att hitta det vi kanske glömt bort, det som är eftersatt och längtar efter att få ingå i just ditt liv.
Vi tror på styrkan i att lyssna inåt. Hitta stillheten, lugnet och samtidigt rörelsen, lekfullheten.
Klostret är en plats för dig som söker välbefinnande och vill bli påmind om dina styrkor, din mjukhet, din oändliga potential. Och att leva mer från hjärtat, i varje andetag.


Varmt välkommen att besöka våra yogapass, föreläsningar och kurser för hälsa, kontakt och utveckling!
 

 Carina Hansson

Carina erbjuder utbildning/kurser i ”En kurs i mirakler” och ”En kurs i kärlek” samt Vedic Art grund- och fortsättningskurs på svenska och engelska.Carina har studerat ”En kurs i mirakler” i 35-40 år och vill visa denna väg till inre frid. Hon har genomgått Living In Purpose 6-month Certification Program i Teachers of God Foundation 2015. Hon har 5 års erfarenhet som ordförande för det nationella nätverket En kurs i mirakler och har hållit kurser i många år.

Carina erbjuder kurserna ”En kurs i kärlek”, både fysiskt på Klostret och digitalt på Zoom. Kontakta Carina om du vill gå kurs i ”En kurs i mirakler”. 

Vi kommer överens om vilken vardag som passar bäst och det finns tillräckligt många intresserade.

Budskapen i dessa böcker kommer att förändra ditt liv!


Carina är medhjälpare till den svenska versionen En kurs i kärlek som utkom 2020.

 

Carina är utbildad Vedic Art lärare hos familjen Källman på Öland. Vedic Art är ett underbart kreativt sätt att lära känna sig själv. Välkommen till färgernas värld!Välkommen att kontakta mig om du är intresserad av det jag erbjuder på Klostret.carina.b.hansson@gmail.com

https://www.stateofgracesweden.net/ Facebook: State of Grace Sweden 
Instagram: carinahanssoninsta

 

Nina Granbom 
Nina är vandringsledare, föreläsare, Personlig Närvaro Tränare och Instruktör i Restorative Yoga och Meditation. 

Under hela sitt vuxna liv har hon arbetat med människor inom Inre Hälsa och personlig utveckling i Kalmar. Är författare till boken Med trasiga fötter mot ett helt hjärta och hon arrangerar sedan ett flertal år vandringsretreater i Italien och på Öland.
Nina är beteendevetare, NLP Master, Hälsocoach och utbildad Compassionate Coach i London men det hon tillskriver ha störst betydelse är inte allt hon läst sig till utan hur hon enträget övar att integrera det med sin inre djupare visdom i hjärtat. Just denna sammansmältning är kärnpunkten i all hennes verksamhet – relationen hjärta och hjärna. Hennes verktyg är enkla: Du har alltid din andning. Med den kommer Närvaro och din möjlighet att sluta fred med det innevarande ögonblicket. Din belöning blir känslan av Frid
 
www.heartfulnesscenter.se
Kontakta mig: mail@heartfulnesscenter.se