Mindfulnessyoga - MÅNDAGAR, Gunilla Pritzel
 I vårt dagliga liv är kroppen och sinnet sällan tillsammans. I mindfulness Yoga för vi varsamt samman kroppen och sinnet geonom mjuka utforskande rörelser som utgår från Hatha yogatraditionen. Bron mellan kroppen och sinnet är andningen. Vi rör oss utanför kroppens invanda rörelsemönster, vilket på sikt gör oss smidigare och starkare både fysiskt och psykiskt. Fokus ligger på den inre upplevelsen av rörelsen hur effekten av den är inom oss. Med tålamod övar vi oss att möta oss själva, vår kropp och vårt sinne där vi just nu är utan att forcera, värdera och bedöma. Vi lär känna oss själva på ett djupare plan och utvecklar en större medvetenhet som vi sedan kan ta med oss in i vår vardag.
I denna klass får du ta del av meditation, medveten andning, uppvärmning, olika medvetna positioner samt en guidad djup avslappning med klangskål.
Mindfulness yoga kan utövas av nybörjare så väl som mer erfarena yogautövare..

Ht 2018 start v. 35

Morgonklass 9.00-10.30  
Kvällsklass 17.30-19.00

Pris: 1820 kr. 13ggr. Arbetslös och pensionär: 1625 kr.
Drop-in i mån av plats 180 kr.


Klädsel: Mjuk och skön. Yogamattor, kuddar filtar mm. finns att låna. Du får gärna ta med eget om du fördrar det. 
Boka plats här eller via naravarat@gmail.com

Sara Sjöö
Hatha yoga, Yin yoga, TISDAGAR,                                                                                            Hatha yoga, ONSDAGAR 


Yoga för dig som lekfullt och nyfiket vill utforska nutidens Hathayoga.
För dig som ny yogi men även för erfaren och van som vill landa tillbaka i grunderna. Vi bekantar oss med olika andningstekniker, stående, sittande och liggande positioner för att öka vår rörlighet, styrka och kroppskännedom. Alla tillfällen avslutas med en stilla och tyst avslappning.

Yin Yoga är en lugn och harmonisk form av yoga i sittande och liggande ställningar. Vi stannar längre tid (3-6 min) i positionerna för att ge ligamenten och bindväven en chans att slappna av och sträckas ut. Inga förkunskaper krävs, yogan är anpassningsbar och till för alla. Yogan är meditativ och utförs under tystnad.

Klasser hösten 2018
v 35 startar höstens kurser, ingen yoga v. 37
Tisdagar  kl. 13.00 yin yoga, senioranpassad
                kl. 17.30 hatha yoga
                kl. 19.00 yin yoga
Onsdagar kl. 11.00 hatha yoga, senioranpassad

För mer information om kommande evenemang se Facebook: Livet Är Ditt
Under hösten kommer jag även att erbjuda babymassage i grupp på onsdagar kl. 9.45
 

Klädsel: Mjuk och skön. Yogamattor, kuddar filtar mm. finns att låna, du får även ta med eget om du föredrar det.

Boka plats här eller via sara.sjoo@telia.com

Fredagsmeditation
Fredagsmeditation är en drop-in-meditation för alla; nybörjare till erfarna i alla åldrar. Efter en introduktion i en enkel men kraftfull teknik mediterar vi tillsammans. Du får inspiration till att meditera själv med påfyllning av motivation, eller också bara en bra ingång i helgen. En metod som motverkar stress och ger fokus, koncentration, tillhörighet och lugn.
För de som vill stanna efter meditationen bjuds det på te och öppet samtal.

Kvällarna är donationsbaserade efter lust och möjlighet.

Fredagar kl. 18.00