KLOSTRET
Helhet, Hälsa och Harmoni - genom rörelse med kropp, känsla och själ

Alla människor behöver balans, både yttre och inre, för att nå sin fulla potential.
Vi erbjuder en plats där inget förväntas eller begärs.
Du är perfekt, precis som du är, ibland behöver vi dock hjälp att hitta det vi kanske glömt bort, det som är eftersatt och längtar efter att få ingå i just ditt liv.
Vi tror på styrkan i att lyssna inåt. Hitta stillheten, lugnet och samtidigt rörelsen, lekfullheten.
Klostret är en plats för dig som söker välbefinnande och vill bli påmind om dina styrkor, din mjukhet, din oändliga potential. Och att leva mer från hjärtat, i varje andetag.


Varmt välkommen att besöka våra yogapass, föreläsningar och kurser för hälsa, kontakt och utveckling!
 

Måndag: Anette Törnqvist

Min allra första kontakt med Yoga var när jag studerade till Civilingenjör uppe i Luleå i slutet på 90-talet och det var kärlek vid första ögonkastet. Till en början var det för att min förmåga i att vara ”vig som en björnskit” som gjorde att jag kunde få känna mig riktigt bra, att jag hade fallenhet. Att det sedan visade sig att den kroppsliga vigheten bara var en väg att närma mig min mentala vighet istället och att det är det som har gjort att yogan sedan dess har funnits i mitt liv på ett eller annat vis.

Det var dock inte förrän 2016 som jag verkligen tog mod till mig att inte bara njuta av yogan som en deltagare utan också njuta av att få lära ut och förmedla yogans magi vidare till andra. Sedan den där första yogautbildningen så har jag gått flera olika utbildningar och workshops för flera olika lärare för att stilla törsten efter att lära mig mer.

Jag leder mina yogaklasser med glimten i ögat, jag tar inte mig själv på stort allvar, men jag tar däremot seriöst på min uppgift. För mig är skratt nyckeln till frihet, både för kropp och själ. Vi har alla ett val hur vi vill möta dagen, jag väljer glädje, varje morgon. Jag vill göra yogan tillgänglig för alla och få människor att känna sig trygga och välkomna precis som de är och krossa den där myten om att man måste vara rörlig för att gå på yoga, ALLA kan yoga bara genom att andas.
Jag hoppas få möta just dig antingen på yogamattan eller som en vägledare utanför mattan, där vi tillsammans hjälps åt att plocka fram just din superkraft! 
Kontakta mig: anette@atyoga.se
Följ mig gärna också här: Facebook   Instagram

 

Tisdag: Sara Sjöö 

Sara erbjuder yoga och massage
Jag började för många år sedan att leda grupper i  step up och aerobic. Under åren som gått har jag instruerat en mängd olika typer av gruppträningsklasser, bla vattengympa, zumba och spinning. Har jobbat i gymvärlden med människor och deras förändringsarbete till en hälsosammare livsstil. Jag trivdes väldigt bra med detta och framförallt mötet med varje individ men för ett par år sedan insåg jag att det finns något mer. Jag började utbilda mig och samlade på mig nya kunskaper och erfarenheter. Jag är fortfarande nyfiken och det finns mer att lära.
Stresspedagog, hälsoinspiratör, mindfulness instruktör, Barnyoga lärare och avslappningsmassör är bara några av de nya erfarenheterna som finns.
Att få möta människor i olika åldrar med olika förutsättningar ger mig motivation till att fortsätta att söka efter mer.
Jag har en önskan att få inspirera till rörelseglädje, lugn och harmoni.

För mer information följ Facebook LivetÄrDitt
Kontakta mig: sara.sjoo@telia.com

Onsdag: Nina Granbom 
Nina är kursledare, föreläsare, Personlig Närvaro Tränare och Instruktör i Restorative Yoga och Meditation. 

Under hela sitt vuxna liv har hon arbetat med människor inom Inre Hälsa och personlig utveckling i Kalmar. Är författare till boken Med trasiga fötter mot ett helt hjärta och hon arrangerar sedan ett flertal år vandringsretreater i Italien och på Öland.
Nina är beteendevetare, NLP Master, Hälsocoach och utbildad Compassionate Coach i London men det hon tillskriver ha störst betydelse är inte allt hon läst sig till utan hur hon enträget övar att integrera det med sin inre djupare visdom i hjärtat. Just denna sammansmältning är kärnpunkten i all hennes verksamhet – relationen hjärta och hjärna. Hennes verktyg är enkla: Du har alltid din andning. Med den kommer Närvaro och din möjlighet att sluta fred med det innevarande ögonblicket. Din belöning blir känslan av Frid
 
www.heartfulnesscenter.se
Kontakta mig: mail@heartfulnesscenter.se

Fredag: Carina Hansson
 
Carina erbjuder utbildning/kurser i En kurs i mirakler och En kurs i kärlek samt Vedic Art grund- och fortsättningskurs på svenska och engelska.

Carina har studerat En kurs i mirakler i 35-40 år och vill visa denna väg till inre frid. Hon har genomgått Living In Purpose 6-month Certification Program i Teachers of God Foundation 2015. Hon har 5 års erfarenhet som ordförande för det nationella nätverket En kurs i mirakler och har hållit kurser i många år.
Under höstterminen 2022 erbjuder Carina kursen ”En kurs i kärlek”, både fysiskt på Klostret och digitalt på Zoom. Om du vill gå kurs i ”En kurs i mirakler” så kontakta Carina. Budskapen i dessa böcker kommer att förändra ditt liv!
Carina är medhjälpare till den svenska versionen En kurs i kärlek som utkom 2020.

Carina är utbildad Vedic Art lärare hos familjen Källman på Öland. Vedic Art är ett underbart kreativt sätt att lära känna sig själv. Välkommen till färgernas värld!

Hon är även Reiki Master och utbildad zonterapeut hos Axelsons Gymnastiska Institut.

Välkommen att kontakta mig om du är intresserad av det jag erbjuder på Klostret.
carina.b.hansson@gmail.com
stateofgracesweden.net
Facebook: State of Grace Sweden 
Instagram: carinahanssoninsta