möt afrika i senegal med frigörande dans, 2-9 januari 2018!

Resan är fulltecknad och att man kan anteckna sig för väntelista och intresseanmälan för nästa spännande sol i hjärtat resa.

Frigörande Dans 2/1- 9/1 2018 extra vecka hem 16/1

Dansa Andas Mera Nu har tagit steget att åka till Senegal landet av teranga, (gästfrihet) och till hotell le Bendoula Kafountine som ligger mellan havet och floden. Vi kommer Dansa, landa i kropp och själ till olika musik och rytmer. Det blir utflykter och mycket andra upplevelser som Dans på stranden i solnedgången, möta magin i Afrika och mycket mer. Vi reser med West Afrikan travel. Hela Senegal vibrerar av musik, rytmer och dans och du möter Afrika med all sin färgprakt och magiskt exotiska mångfald. Varmt välkommen att vara med och njuta en vecka med oss i Afrika. Du kan även boka en extra vecka och då tillkommer extra avgift för boende 
och mat. Missa inte denna unika möjlighet att komma med Dansa Andas Mera Nu till Senegal! Antalet platser är begränsat så vänta inte med din anmälan!

Kursens upplägg:
Frigörande Dans med Andningsövningar, kroppsdansen, 7rörelserytmerna, meditation, måleriövning och avslappning. Du kommer att få träna dig i att vara mer i nuet, släppa tankar och föreställningar andas in i kroppen, mjuka upp varenda cell med dina unika kärleksfulla rörelser. Totalt 3 timmar /dag. En vecka med dans, solnedgångar, bad utflykter,god mat, vila, trummor och gemenskap att upptäcka livet.

Kostnad:
14750 kr. I priset ingår flyg från Arlanda tur och retur, halvpension, boende, danskurs, transfer till hotellet med minibuss ca 2 timmar. Vill du stanna en vecka extra för egna äventyr eller vila, bad och sol så går det att boka med extra kostnad för boende och mat.

Researrangör:
Vi reser med West African Travel. Arrangören har fullständiga rättigheter och lagstadgad resegaranti hos kammarkollegiet

Anmälan:
Anmälningsavgiften 3000 kr betalas in till West African Travel, bankgiro 662-8648 senast 30 April 2017. Ange ditt namn och ”Senegal”. Bekräfta även din anmälan till annhelenfranks@hotmail.com . Anmälan är giltig först då anmälningsavgiften är betald. Slutbetalning sker via faktura senast 45 bankdagar innan avresa. För fullständiga resevillkor, se www.westafrican.se Flygpriset gäller för reservation för ändringar. Missa inte denna fantastiska möjlighet!

Ann-Helen Franksson Rundqvist 0703-163913

Vandring i den inre och yttre trädgården
Retreat 4 x1 dag i tystnad och reflektion
Längtar du efter att lyssna inåt, få distans till vardagsbruset, gå på upptäcktsfärd i din inre trädgård?