Ingrid Ahrrén

Ingrid är utbildad massör och friskvårdare sedan 2001 och har sedan vidare utbildat sig i olika kroppsbehandlingar, är utbildad Ayur Vedisk hälsorådgivare, medveten andnings coach mm
Ingrid brinner för att få människor att växa och att ge en knuff i rätt riktning, ge små tips som kan användas i vardagen, då det inte behöver vara så avancerat att må bra/bättre. Hon ser helheten, så som vad kan göras med tex kosten, motionen, mentalt och själen. Hon har lärt sig på livets tuffa väg att det går att göra så mycket själv om man är beredd att jobba lite.
Ingrid kommer från Södermanland och flyttade till Öland nu i sommar 2020 då hon ville prova på något nytt och träffa nya intressanta människor.
Ingrid kommer att vara klostervärd på torsdagar och då erbjuder hon behandlingar.

Fascia behandling
Face lift massage
Intuitiv massage
Access Bars
Abhyanga oljemassage
Klassisk massage

Behandlingarna bokas via www.bokadirekt.se läk dig
 0739806636 (sms gärna först så kontaktar jag er tillbaka) ingrid@gnistan.se
Välkomna!!    Naturligtvis kan ni känna er säkra och jag jobbar med mask om så önskas.

Sara Sjöö

Erbjuder massagebehandlingar på tisdagar och lördagar för kontakt och bokning här

Avslappningsmassage
Avslappningsmassage är en lugn, mjuk och rogivande massage som ökar blodcirkulationen och ger en lugnande effekt på nervsystemet. Massagens syfte är att finna just avslappning och återhämtning. Massagen passar alla men särskilt för dig som upplever spänningar, smärta och stress i kroppen. Ge dig själv en stund av välbefinnande och lugn. Massagen kan erbjudas som helkroppsmassage eller halvkroppsmassage. Massagegreppen som används är hämtade från Svensk klassisk massage.

Regndroppsmassage
Regndroppsmassage är en beröringsmassage som är effektiv mot rygg- och nackproblem, kan bla stärka din hälsa, din hormonbalans, ditt immunförsvar, din sömn och hjälpa kroppen att läka effekterna av stress. Nio olika eteriska oljor appliceras på undersidan av foten och ryggraden i ett särskilt mönster med fjäderlätta fingerstrykningar som ger en mycket behaglig och avslappnad känsla. Doften från oljorna påverkar även sinnet och har en avstressande och humörhöjande inverkan.

Boka ett event på klostret