Kost med Jackie Doohan, Torsdagar

"Låt maten vara din medicin och låt medicinen vara din mat"  Hippokrates 460 f. kr.

Hälsokväll 25/4 kl. 18.00-20.00
Hälsokväll 2/5 kl. 18.00-20.00


Sockerdetox kurs
Kan man äta sig frisk? Är du sockerberoende? Vad kan kostförändringar göra för din hälsa?
Kursstart; 

Innehåll
Sockerdetox, eller sockeravvänjning, är ett effektivt sätt att bli av med sockersuget på ett snabbt sätt. Det kan också vara en kickstart till nya vanor och en mer hälsosamt livsstil.
Många vet om och anser att de äter för mycket socker, men har svårt att sluta med det. Andra tror att de avstår socker, men med c:a 200 benämningar på denna produkt så är det inte alltid lätt att veta vad man ska avstå.

Välkommen till en kurs som leder dig i rätt riktning mot ett hälsosammare liv. Du får veta mer om vad som händer i kroppen och de processer som socker triggar.
Du får även stöd och hjälp med att själv komma igång med att vänja kroppen av med socker. Förutom kunskap och praktisk handledning bjuder vi på sockerfri fika som kommer att trigga smaklökarna.

Kursledare
Jackie Doohan är kostrådgivare och hälsocoach och har ätit sig frisk och i det närmaste smärtfri med hjälp av inflammationsdämpande kost (IFD-kost) som bygger på en kost utan socker, vete. processad mat ett urval mejeriprodukter.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs
Materialet: Vi använder boken Sockerbomben 3.0, Ledaren säljer den i pocketform

Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Anmälan till Jackie, ifdmedjackiedoohan@gmail.com eller tel: 073-8558706 men Studieförbundet Vuxenskolan håller i kallelse och administration.