hur kan jag ta del av klostret?

Det finns flera olika möjligheter för Dig att vara med på våra olika;

  • yoga- & dansklasser
  • föreläsningar
  • kurser & retreat
  • special events

1. medlem

Hos oss på Klostret öppnas möjligheten för Dig att göra en större förändring eller om du bara vill känna friheten att komma och gå som du vill och har möjlighet. Varje termin öppnar vi upp för tecknande av medlemsskap, som är begränsat i antal. Genom medlemskapet får du ett forum för både kropp- och själ. Är du intresserad av detta, tveka inte att ta kontakt med oss info@klostret.nu eller vid besök under våra klasser eller events.

Som medlem i klostret får du::

Medlem (medlemsskap om 1 termin) 2955 kr per termin.

Med medlemsskapet får du:

2. välja en modul

Om du vill gå endast en modul för en lärare/instruktör en viss tid och dag, är det bäst att välja enskilda moduler. Du betalar då bara för respektive modul och går terminsvis.

3. drop-in

Du är alltid välkommen att besöka den klass eller föreläsning du önskar och betala per gång. Drop-in-priset är 180 kr för gruppträningen. För entré-priser till olika föreläsningar se under fliken föreläsningar.

"Jag är nyfiken och vill börja med att prova-på och/eller se lokalerna"

Så roligt och du är varmt välkommen

  • på spontanbesök inför någon av yoga-, dans eller föreläsningarna för att prova-på och/eller få mer information och se lokalen.
  • Har du frågor eller vill du hellre maila innan du kommer så använd kontaktformuläret eller sänd mail till info@klostret.nu
  • Har du frågor eller funderingar som gäller någon av oss direkt så maila:
Nina: mail@heartfulnesscenter.se
Gunilla: primagul8@gmail.com
Ingela: ingela@skogsfrua.se
Bea: hotyogakalmar@gmail.com
Sara: sara.sjoo@telia.com
Jackie: ifdmedjackiedoohan@gmail.com

OKEJ! Jag vill haka på och ta del av klostret, vad är nästa steg?

Underbart! Läs här bredvid om de olika möjligheterna och vad som passar dig bäst. Vill du kunna gå på "allt" när som helst så är medlemsalternativet allra bäst. Önskar du däremot gå för en lärare eller vill bara ha en viss dag, välj enskild modul hos respektive lärare samt betala för varje föreläsning du önskar gå på. Alla lärare kan ha viss variation i sina modulpriser, antal tillfällen, klippkorts- och betalningslösningar. Fråga aktuell lärare om något känns oklart.

Hur hittar jag in?

Vår adress är Slottsvägen 1A, ett stenkast från slottet. Du går runt byggnaden på endera sida så finner du vår ingång från bakgården. Dörren är låst men uppställd inför klasser och events. Det händer att dörren går i lås efter någon passerat och då går det bra att knacka lätt på fönstret om inte yogaklassen är igång!

DET KALLAS "klostret" ÄR DET RELIGIÖST PÅ NÅGOT SÄTT?

Nej. Vi är helt religiöst obundna och namnet refererar till "det inre klostret". Ett utrymme där Hela Du får vara med!

måste jag vara medlem för att få ta del av klostret.

Nej! Alla är välkomna medlem eller ej..

Välkommen!