Skrolla neråt för att se veckans alla dagar  - Den här sidan ger en fyllig beskrivning av de yogapass Klostret erbjuder


 

Måndagar: Anette Törnqvist
Yogakurs – Yin
I denna kursen får du möjlighet att prova på yin – en stillsam yoga där du skall få möjligheten att slappna av och skapa återhämtning för hela dig. Inom yinyogan stannar vi länge i varje position och fokuserar på yindelen av våra kroppar – vårt skelett, myofascian, bindväven, ligament och leder. 
Yinyogan är för alla åldrar, kroppar och människor. Det man har sett är att den är särskilt effektiv på stela kroppar och de sinnen som känner att de lever ett snabbt och stressigt liv med allt för lite återhämtning och mycket prestation. Den är också ett fantastiskt komplement till dig som tränar mycket då den fokuserar på ligament och leder och hjälper dig hålla dig hel.

 

Tisdagar: Sara Sjöö

Global yoga Soft & Slow
Global Yoga för dig som lekfullt och nyfiket vill utforska nutidens Hathayoga. 
För dig som ny yogi men även för erfaren och van som vill landa tillbaka i grunderna. I ett lugnare tempo finns det gott om tid att uppmärksamma hela kroppen. Med influenser från olika yogastilar bekantar vi oss med olika andningstekniker, stående, sittande och liggande positioner för att öka vår rörlighet, styrka och kroppskännedom. Alla tillfällen avslutas med en stilla och tyst avslappning. Yogan är 70 min, kursen är 8 ggr

Yin yoga
Yin Yoga är en lugn och harmonisk form av yoga i sittande och liggande ställningar. Vi stannar längre tid (3-6 min) i positionerna för att ge ligamenten och bindväven en chans att slappna av och sträckas ut. Inga förkunskaper krävs, yogan är anpassningsbar och till för alla. Yogan är meditativ och utförs under tystnad. Yogan är 70 min, kursen är 8 ggr

Klasser hösten 2022 med Sara
Kursstart tisdag v. 41, 11 oktober

17.30-18.40 Global Yoga        7 veckor                                                                                                                                                                                    19.05-20.15 Yin Yoga              7 veckor   

Detta blir med mycket splittrade känslor den sista yoga kursen som jag erbjuder i Klostrets lokaler. Jag har sedan 2018 erbjudit yogakurser och massagebehandlingar, barnyoga och babymassage i Klostrets lokaler.
Hyresavtalet är uppsagt och jag lämnar över lokalen 1/12-2022. Pga. höga hyreskostnader och personlig hälsa väljer jag nu att göra en paus, inget är för evigt. 
                        
Kostnad: Global Yoga 1250 kr,
                  Yin Yoga 1250 kr, 
Anmälan till sara.sjoo@telia.com
Anmäl dig här

Onsdagar: Ann-Helen Franksson
Frigörande dans

Frigörande dans på Klostret i Kalmar varannan onsdag med start den 24 Augusti 
18.00-19.30
Kostnad: 8 tillfällen 1600 kr Betalning med swish eller kontanter på plats.
 
Varmt välkommen med din
Anmälan som du bokar via sms 070-3163913 eller 
email: annhelen_franks@hotmail.com
Skriv ditt namn, adress, Mail och mobilnummer i
anmälan!
 

Torsdagar: Cecilia Elofsson
Kursstart v. 33, 18 augusti

Kl 17:00- 18:00 Yin Yoga             7 veckor
Kostnad: 7 ggr 1050 kr
Enstaka gång 160:-
Anmälan till: cilla.elofsson@gmail.com
Anmäl dig här
Kommande kurs: Start v 41

Fredagar : 
En kurs i Kärlek
För mer info se under fliken "Klostret erbjuder" kurser
Under höstterminen 2022 erbjuder Carina kursen ”En kurs i kärlek”, både fysiskt på Klostret och digitalt på Zoom. Om du vill gå kurs i ”En kurs i mirakler” så kontakta Carina. Budskapen i dessa böcker kommer att förändra ditt liv!
Carina är medhjälpare till den svenska versionen En kurs i kärlek som utkom 2020.

Lördagar: 
Välkommen att hyra in dig

Söndagar: Gunilla Larsen Borg 

18.15-ca 19.45 Yin yoga med meditation

Start 17/10-21, vi yogar fram till jul
Kostnad: 1200 kr 


Yin Yoga är en lugn och harmonisk form av yoga i sittande och liggande ställningar. Vi stannar längre tid (3-6 min) i positionerna för att ge ligamenten och bindväven en chans att slappna av, vi når djupt in i leder och öppnar upp energiflöden och skapar rörlighet och balans. Yogan är anpassningsbar och till för alla, vi använder klossar och kuddar för en varsam Yoga. Yogan är meditativ. Vi gör andningstekniker och ibland kirtan kria (en ljudmeditation).

PRIVATLEKTIONER 
Om du vill kan du få privat konsultation vi ses först för att utvärdera din hälsa, din kropp, hur du mår. Jag har kompetens i Yoga som rehabiliterande metod. Utifrån din kropp, din hälsa görs ett Yoga program. När vi ses andra gången får du ditt egna yogaprogram, att prova och öva, och ta med hem. Om du vill kan jag även filma programmet, så kan du se och öva hemma. 2x60 minuter 1000 kr.
RYTTARYOGA - RIDERS YOGA
Eftersom jag själv rider vet jag att Yoga ger balans, finns intresse för Ryttaryoga kommer en klass att startas. Anmäl intresse sms 0706-499 666
SKÖNA SÖNDAG


Du anmäler dig till en hel kurs 1200 kr, sms 0706-499 666 eller boka här.
Drop in möjligt, om det finns plats. Drop in anmäl sms 0706-499 666. 

Anmäl dig här

Välkomna med era anmälningar!
Namaste