F o m årsskiftet finns det möjlighet att hyra in sig på klostrets verksamhet,
kontakta oss för mer information!

OBS! Söndagens yogaklasser är inställda (22/11-20) 
Hälsningar Gunilla

Under rådande situation av corona är det viktigt för oss på Klostret att du känner dig trygg och välkommen. Läs denna information nedan för att göra detta möjligt.

  • Viktigt är att vi är extra noga med hygien - det finns alltid möjlighet till handtvätt och handsprit. 
  • Du stannar hemma om du känner av även milda förkylningssymptom.
  • Vi ber dig som deltagare att ta med egen matta, vi är få deltagare i grupperna och gemensamt gör vi allt för att minska risken för smittspridning.

Välkomna till oss!

VILL DU VARA MED OCH TA DEL AV BUDSKAPET
I EN KURS I MIRAKLER?

Det finns plats kvar i söndagsgruppen! Hör av dig snarast om du vill vara med.
Obs. Anmälan avser hela 2021 då var och en läser boken och gör lektionerna hemma och på träffarna läser vi tillsammans, samtalar och reflekterar över innehållet. Vi börjar redan nu i november 2020, förbereder och beställer litteratur.
Anmäl dig här

                                                                                             
loading...I varje människa finns en högre nivå av närvaro, av stillhet, Villkorslöst Varande och Vaken uppmärksamhet. En tidlös zon där inget förväntas eller begärs. Ett Kloster. Ett alldeles eget Inre Kloster. En dyrgrip så eftersatt, men med en enorm längtan och kraft att få nära dig och ingå i ditt liv. Klostret.nu i Kalmar har som syfte att påminna dig om att ditt Inre Kloster existerar och relationen mellan denna inre värld och den yttre. Där hjärta och hjärna samverkar. 
Doing by Being!