Vandringsmeditation/Mindfulness walk onsdagar kl 17.00-17.40 på gamla kyrkogården utanför Klostret! Fritt att delta. Alla tar ansvar att hålla avstånd!              
Välkommen/ Nina

Nu kan du boka behandlingar av Ingrid på Klostret - boka här!
 

Under rådande situation av corona är det viktigt för oss på Klostret att du känner dig trygg och välkommen. Läs denna information nedan för att göra detta möjligt.

  • Viktigt är att vi är extra noga med hygien - det finns alltid möjlighet till handtvätt och handsprit. 
  • Du stannar hemma om du känner av även milda förkylningssymptom.
  • Vi ber dig som deltagare att ta med egen matta, vi är få deltagare i grupperna och gemensamt gör vi allt för att minska risken för smittspridning.

Välkomna till oss!

F o m årsskiftet finns det möjlighet att hyra in sig på klostrets verksamhet,
kontakta oss för mer information!

NYHET! 
VILL DU VARA MED OCH LÄSA 
BOKEN ”EN KURS I KÄRLEK”? 
 
En kurs i kärlek är mer än bara en bok. Det är en heltäckande kurs i att lära känna sig själv, en källa till visdom som leder till förändring, en inbjudan till ett nytt sätt att leva och vara i världen.

Anmäl dig här

                                                                                             
loading...

Alla människor behöver balans, både yttre och inre, för att nå sin fulla potential. Vi erbjuder en plats där inget förväntas eller begärs.
Du är perfekt, precis som du är, ibland behöver vi dock hjälp att hitta det vi kanske glömt bort, det som är eftersatt och längtar efter att få ingå i just ditt liv.

Vi tror på styrkan i att lyssna inåt. Hitta stillheten, lugnet och samtidigt rörelsen, lekfullheten. Klostret är en plats för dig som söker välbefinnande och vill bli påmind om dina styrkor, din mjukhet, din oändliga potential. Och att leva mer från hjärtat, i varje andetag.

Våra ledord är:  Helhet, Hälsa och Harmoni - genom rörelse med kropp, känsla och själ
 
Vi är redo att undersöka hur annorlunda våra liv blir om vi lever mer Medvetet utifrån Hjärtat - Är du?